Alle indlæg af admin

Hold da op – De Gymnaster Imponerer!

Det er svært at følge efter en så flot præstation som Springholdet lige har udført. Hele hallen skælvede af begejstring, da ca. 100 gymnaster i takt forlod hallen efter en flot opvisning af deres evner.

image

Rejs jer blot op venner. Med så fin en oplevelse I gav publikum, kan I sagtens holde hovedet højt. Godt gået piger og drenge.
Og sikke en opbakning. Stemningen var forbilledlig! Tak for en god oplevelse 😀

Opvisningsserien øves.

Det er lørdag eftermiddag. En masse unge mennesker er samlet. For der skal øves opvisning.

image

Det ser stadig noget rusten ud. Men takterne er der. Endnu opstår der forvirring blandt gymnasterne om seriens sammenhæng og den enkeltes placering. Men trænerne tager det helt roligt. ” Sådan er det hvert år, men så klapper det til opvisningen.” Udtaler Peter Mølgaard. En lille pause, og så kører vi igen. En dejlig måde at bruge en lørdag eftermiddag på!

Hallen koger

2015 – Stormen Egon raser udenfor. Men ingen i Dronningborghallen bemærker det. Indenfor syder hallen af spændning, forventning og glæde. De indledende runder har nået deres afslutning og finalepladserne er fordelt. Nogen ærgrer sig, andre glædes og frydes over en overrasket god placering. Men intet slår den aktive medlevelse der sker, da Master-konkurrencen skydes af. Hele salen er på kogepunktet, da disse modne herrer flyver hen over måtten eller kaster deres krop rundt på trampetten. Superstjerner som Christiano Ronaldo og Lionel Messi ville være misundelige, hvis de oplevede samme umiddelbare begejstring.

Nu lukkes dørene kortvarig op for at få lidt frisk luft til gymnasterne inden finalerne skydes i gang. Spændingen stiger om muligt fortsat…

#springcupnord 2015 – Så er vi i gang!

BANG – startskuddet er lydt og vi er i gang. Springcup Nord 2015 er i luften og de første springere har forladt startblokken og sprunget de første spring. Dronningborghallen summer af liv i dag. Mere end 460 gymnaster finder i dag deres vej til banerne og vi vil helt sikkert se en masse flotte spring, mærke følelserne komme til udtryk, når springet landes og karakteren er givet. DET ER FEDT DET HER!!! Følg med her på www.springholdet.dk eller på instagram #springcupnord for at følge oplevelsen på afstand. Eller bedre endnu. Kom i Dronningborghallen og se det hele live. Børn op til 9 år er gratis. Voksne koster kun 50 kr. Vi glæder os til at se jer!!!

10725105_1599597863605677_356587295_n

Springcup Nord 2015

Godt nytår til alle!

Og hvilket år med masser af konkurrencer. Den første løber allerede af stablen på lørdag. Vel at mærke vores egen Springcup Nord!

Planlægningen er ved at være på plads og på fredag stilles der op til konkurrencerne lørdag. Med 390 deltagere på måtte, 425 deltagere på trampolin og over 100 hjælpere, er der lagt op til en fantastisk dag. Kom og nyd den sammen med os i Dronningborghallen på lørdag d. 10/1-2015. De første konkurrencer skydes i gang allerede kl. 9:00. Dagen forventes at løbe indtil indmarchen og præmieoverrækkelserne ca kl. 18:30

I år kan du være med til at forevige dagen ved at lægge dine billeder fra dagen på Instagram. Husk blot at #-tagge dine oplevelser af dagen med #springcupnord. Vi glæder os til at se en masse glade gymnaster tilskuere på lørdag og være med til at følge jeres dag på instagram.

Billederne vil fremgå på forsiden i højre side.