Alle indlæg af Kasper Vestergaard Larsen

Præsentationsopvisning 2015

Det er det samme hver år! Intet nyt under solen, der! Man sidder med en klump i halsen og et sløret blik over at se sine egne opføre endnu et flot show, der får hele hallen til at begejstres. Flotte koreografier og fantastiske kavalkader af spring, der henrykker publikum.  _MG_6994Selvom de fleste gymnaster havde været på gulvet dagen i forvejen til de Nordjyske mesterskaber (hvor flere hold kom hjem med metal), var det et tændt Springhold, der trådte ind på scenen søndag eftermiddag. Ingen kunne se, at gymnasterne havde sprunget sig ud dagen i forvejen. _MG_7086Heller ikke trænerne lod til at være udmattede og gav også en lille smagsprøve på deres formåen. Her ville begejstringen i hallen ingen ende tage! Men hvorfor skulle den også det? Sådan en flok engagerede trænere fortjener det største bifald, også selv når de ikke står på hovedet for os. Det var derfor også en særlig glæde at se den anerkendelse der blev tildelt Kent Overgaard og Peter Mølgaard. _MG_6605

_MG_6590Dette vidensbyrd fortæller virkelig, hvilken indsats I trænere yder for vores børn. Tusind tak for det og tillykke med pokalerne.

Der skal også lyde et stort tillykke til Christoffer Holleufer Matz for anerkendelsen af den udvikling du har gennemgået. Og sikke en udvikling det har været! Virkelig godt gået!

 

 

 

_MG_6616Så selvom det var helt forudsigeligt, at I igen i år fik taget til at løfte sig i Randers Arena, så var den en fornøjelse at sidde på tilskuerpladserne og bare blive underholdt.