Kategoriarkiv: Nyheder

Sponsorgaver 🎁 tages imod med kyshånd

Kære alle gymnaster og forældre. 
I denne og næste uge vil medlemmer fra aktivitetsudvalget stå klar til at modtage sponsorgaver fra alle gymnaster. 

Det er dejligt, at der allerede er begyndt at komme gaver til vores tombola og vi håber på mange flere gaver de næste par uger. 

Vi har aftalt følgende medlemmer til at stå klar lige før og efter træningen: 

På Aspirant/micro – Malene Petersen. 

Ved Minierne – Louise Sylvestersen og Maiken Søgaard 

Ved juniorne – Dorthe Bech Hansen.

Vi ses 😉

#springcupnord 2015 – Så er vi i gang!

BANG – startskuddet er lydt og vi er i gang. Springcup Nord 2015 er i luften og de første springere har forladt startblokken og sprunget de første spring. Dronningborghallen summer af liv i dag. Mere end 460 gymnaster finder i dag deres vej til banerne og vi vil helt sikkert se en masse flotte spring, mærke følelserne komme til udtryk, når springet landes og karakteren er givet. DET ER FEDT DET HER!!! Følg med her på www.springholdet.dk eller på instagram #springcupnord for at følge oplevelsen på afstand. Eller bedre endnu. Kom i Dronningborghallen og se det hele live. Børn op til 9 år er gratis. Voksne koster kun 50 kr. Vi glæder os til at se jer!!!

10725105_1599597863605677_356587295_n

Springcup Nord 2015

Godt nytår til alle!

Og hvilket år med masser af konkurrencer. Den første løber allerede af stablen på lørdag. Vel at mærke vores egen Springcup Nord!

Planlægningen er ved at være på plads og på fredag stilles der op til konkurrencerne lørdag. Med 390 deltagere på måtte, 425 deltagere på trampolin og over 100 hjælpere, er der lagt op til en fantastisk dag. Kom og nyd den sammen med os i Dronningborghallen på lørdag d. 10/1-2015. De første konkurrencer skydes i gang allerede kl. 9:00. Dagen forventes at løbe indtil indmarchen og præmieoverrækkelserne ca kl. 18:30

I år kan du være med til at forevige dagen ved at lægge dine billeder fra dagen på Instagram. Husk blot at #-tagge dine oplevelser af dagen med #springcupnord. Vi glæder os til at se en masse glade gymnaster tilskuere på lørdag og være med til at følge jeres dag på instagram.

Billederne vil fremgå på forsiden i højre side.