Springcup Nord 2015

Godt nytår til alle!

Og hvilket år med masser af konkurrencer. Den første løber allerede af stablen på lørdag. Vel at mærke vores egen Springcup Nord!

Planlægningen er ved at være på plads og på fredag stilles der op til konkurrencerne lørdag. Med 390 deltagere på måtte, 425 deltagere på trampolin og over 100 hjælpere, er der lagt op til en fantastisk dag. Kom og nyd den sammen med os i Dronningborghallen på lørdag d. 10/1-2015. De første konkurrencer skydes i gang allerede kl. 9:00. Dagen forventes at løbe indtil indmarchen og præmieoverrækkelserne ca kl. 18:30

I år kan du være med til at forevige dagen ved at lægge dine billeder fra dagen på Instagram. Husk blot at #-tagge dine oplevelser af dagen med #springcupnord. Vi glæder os til at se en masse glade gymnaster tilskuere på lørdag og være med til at følge jeres dag på instagram.

Billederne vil fremgå på forsiden i højre side.