Mini

Holdbeskrivelse:
Mini  holdet er målet at dygtiggøre os inden for TeamGym.
Til træning hos os laver vi grundtræning og arbejder med de tekniske egenskaber når vi springer bane og trampet. Hos os skal man være indstillet på hjemmetræning. Med udgangspunkt i den enkeltes færdigheder træner vi på holdet koncentreret og målrettet for at øge vores niveau i både spring og rytme. Der stilles krav til, at gymnasterne møder motiverede til træning med en seriøs indstilling. Det betyder dog langtfra at der ikke er plads til at have det sjovt, og på trods af ambitioner, går vi på holdet meget op i, at den enkelte trives og synes det er fedt at komme til træning. Sæsonens hårde slid kulminerer ved forårets konkurrencer og forskellige opvisninger.
I december og januar er der mulighed for at stille op til individuelle konkurrencer, hvor vi i foreningen selv står for at arrangere Springcup Nord. Til konkurrencerne står vi sammen som hold og forening og viser resultatet af sæsonens hårde arbejde, og det er altid en fed oplevelse.

Aldersgrænse:
Gymnasten skal i indeværende sæson være fyldt eller fylde 6 år eller max 12 år – Årgang 2012-2006

Gymnastiske krav:
Du skal kunne vise nogle forskellige typer af momenter, spring på bane og spring i trampet som fastes af trænerne på holdet.
I denne sæson er det et minimumskrav at du kan følgende:

 • RYTME:
  1/1 hop – Lav Katete 4 takter, 1/1 pivot på tå
 • TUMBLING:
  Strakt håndstand i 8 takter evt. op af væg, strakt mølle til fødder,
 • TRAMPET:
  Skal kunne løbe hen til mini trampolinen og lave et etbens afsæt og lande med samlede fødder i trampolinen, Lukket salto til stå, strakt overslag på pegasus
 • STYRKE:
  8 armbøjninger, 15 mavebøjninger(kip) og 15 rygbøjninger, 25 meter spurt.

Hjemmetræning:
Det forventes af den enkelte gymnast, at når der uddeles opgave/momenter/øvelser af trænerne, at de øves/trænes derhjemme således, at træneren kan se, der sker en udvikling af den enkelte gymnast.

Vi lover…
sjove træninger med leg, spring og rytme der giver dig sved på panden
at du udvikler dig – både på det sociale- og gymnastiske plan
gode træningsfaciliteter udfordringer – uanset hvilket niveau du er på når du starter
weekendtræninger, opvisninger og sjove oplevelser
gode holdkammerater, og et sammenhold der rækker udover hallens fire vægge,  samarbejde på kryds af holdene Aspiranter- Mini- Junior- og Senior

Vi forventer…
at du møder op til træning, ekstratræning og opvisning
at du ringer/sms’er afbud når du ikke kan komme
at du øver hjemme, fx serier, momenter, styrke og kondition
at du glæder dig til at komme til træning
at du bakker op om holdets arrangementer

Træningstid- og sted
Mandag kl. 16:30 – 19:00
Onsdag
– Piger kl. 16:30 – 19:00
– Drenge kl 17:00 – 19:30
RgF Hallen – Østre Boulevard 29 – 8930 Randers NØ

Trænings Moral:
Hvis den enkelte gymnast ikke overholder de gældende regler for træning i hallen, på holdet eller ikke lever op til de forventninger der stilles til gymnasten, eller der ikke sker en udvikling i gymnastens færdigheder, kan træneren vælge at bortvise eller hjemsende den enkelte gymnast, forældrene vil i sådan en situation blive kontakte af træneren med en forklaring, hvorfor gymnasten er blevet bortvist eller hjemsendt fra træning. Vi forbeholder os retten til at henvise gymnasten til andre af foreningens hold.

Facebook gruppe:
RgF TeamGym Mini piger 2018-19
RgF TeamGym Mini drenge 2018-19