Junior

Holdbeskrivelse:
Vi er et ambitiøst konkurrencehold med særligt fokus på sammenhold blandt vores gymnaster. Vi træner målrettet fra sæsonstart, så det er vigtigt for os, at vores gymnaster brænder for at komme til træning og give den fuld gas.
På juniorholdet er målet at dygtiggøre os inden for Teamgym. Til træning arbejder vi på, at forbedre vores teknik, motorik, styrke og sammenhold.
Med udgangspunkt i den enkeltes færdigheder, træner vi på holdet koncentreret og målrettet på, at øge vores niveau inden for gymnastikken både i springdisciplinerne og inden for det rytmiske. Der stilles krav til, at gymnasterne møder motiverede til træning og med en seriøs indstilling. Det betyder dog langtfra at der ikke er plads til at have det sjovt, og på trods af ambitioner, går vi på holdet meget op i, at den enkelte trives og synes det er fedt at komme til træning. Sæsonens hårde slid kulminerer ved forårets konkurrencer og opvisninger. I december og januar er der mulighed for at stille op til individuelle konkurrencer, hvor vi i foreningen selv står for at arrangere Springcup Nord. Til konkurrencerne står vi sammen som hold og forening og viser resultatet af sæsonens hårde arbejde, og det er altid en fed oplevelse.

Facebook gruppe:
RgF TeamGym Junior piger 2017-18 => Link
RgF TeamGym Junior drenge 2017-18

Aldersgrænse:
Gymnasten skal i indeværende sæson være fyldt eller fylde 13 år eller max 17 år – Årgang 2005-2001

Gymnastiske krav:
Du skal kunne vise nogle forskellige typer af momenter, spring på bane og spring i trampet som fastes af trænerne på holdet.
I denne sæson er det et minimumskrav at du kan følgende:

  • Skal have gået til gymnastik før.
  • RYTME – lav katete, hel hop, hel pivot,
  • TUMBLING – rondat flik flak, rondat baglænder. Kraftspring
  • RAMPET – strakt salto, strakt overslag
  • STYRKE – 10 pushup, 15 mavebøjninger(kip), 15 rygbøjninger
  • SMIDIGHED – Y-balance

Hjemmetræning:
Det forventes af den enkelte gymnast, at når der uddeles opgave/momenter/øvelser af trænerne, at de øves/trænes derhjemme således, at træneren kan se, der sker en udvikling af den enkelte gymnast.

Vi lover…
sjove træninger med leg, spring og rytme der giver dig sved på panden at du udvikler dig – både på det sociale- og gymnastiske plan gode træningsfaciliteter
udfordringer – uanset hvilket niveau du er på når du starter.
Weekendtræninger, opvisninger og sjove oplevelser gode holdkammerater, og et sammenhold der rækker udover hallens fire vægge
samarbejde på kryds af holdene Aspiranter- Mini- Junior- og Senior

Vi forventer…
 at du møder op til træning, ekstratræning og opvisning
at du ringer/sms’er afbud når du ikke kan komme
at du øver hjemme, fx serier, momenter, styrke og kondition
at du glæder dig til at komme til træning
at du bakker op om holdets arrangementer

Træningstid- og sted:
Mandag kl. 18:30 – 21:00
Onsdag kl. 18:30 – 21:00
Hver 2. fredag kl. 17:00 – 19:00 i lige uger
RgF Hallen – Østre Boulevard 29 – 8930 Randers NØ

Trænings Moral:
Hvis den enkelte gymnast ikke overholder de gældende regler for træning i hallen, på holdet eller ikke lever op til de forventninger der stilles til gymnasten, eller der ikke sker en udvikling i gymnastens færdigheder, kan træneren vælge at bortvise eller hjemsende den enkelte gymnast, forældrene vil i sådan en situation blive kontakte af træneren med en forklaring, hvorfor gymnasten er blevet bortvist eller hjemsendt fra træning. Vi forbeholder os retten til at henvise gymnasten til andre af foreningens hold.